Xavin Hotel Harkány

Ajánlott menük rendezvényekre

Menük családi rendezvényekre (eljegyzés, esküvő, keresztelő)


Menü 1

Üdvözlő ital

Törley pezsgő félszáraz, száraz

Vendégváró

Sós és sajtos aprósütemények

Vacsora

Leves – Újházi tyúkhúsleves házi finommetélttel, leveszöldségekkel

Meleg előétel – Levesben főtt tyúkhús paradicsom- és fokhagymamártással

Főétel – Jércemell sonkával sajttal töltve, szezámmagos bundában, sertésflekken fűszeresen grillezve, kacsacomb ropogósra sütve, rántott karfiol, rántott Camembert

Köretek – Petrezselymes-vajas burgonya, párolt rizs, párolt lilakáposzta

Vendégmarasztaló

Töltött káposzta, Hideg sültek, Francia saláta, Burgonyasaláta, Gyümölcstál

 

Menü 2

Üdvözlő ital

Törley pezsgő félszáraz, száraz

Vendégváró

Sós és sajtos aprósütemények

Vacsora

Leves – Szárnyasragu leves, vajas daragaluskával

Főétel  – Vegyestál: Csirkemell filé, aszalt szilvával, camemberttel töltve, sertésszűz-mignon bacon köntösben, petrezselymes,  tejszínes gombamártással, fűszervajas marha hátszín

Köretek – Petrezselymes tört burgonya, rizi-bizi

Saláta – Friss kevert saláta

Vendégmarasztaló

Borjúpörkölt vagy vadpörkölt házi galuskával Hideg sültek, Görög saláta, Burgonyasaláta

 

Menük családi, baráti összejövetelekre (születésnap, névnap, ballagás)


Menü 1

Előétel

Gazdag ember batyuja (füstölt sajttal – füstölt sonkával töltött palacsinta, rántva)

Ebéd

Főétel – Vegyes tál: Füstölt sonkával, mozzarellával töltött sertésborda, szezámmagos bundában, töltött csirkecomb, roséra sült rozmaringos kacsamell, tordai pecsenye

Köretek – Petrezselymes burgonya, forgatott burgonya, párolt káposzta

Saláta – Tavaszi idénysaláta

Desszert – Karamellizált friss gyümölcsök, vaníliafagylalttal

 

Menü 2

Ebéd

Leves – Falusi húsleves kívánság szerint, cérnametélt, daragaluska, májgaluska

Főétel – Xavin tál: Vajban sült, pulykamell, sertésszelet párizsiasan, Gordon blue, rántott gomba, rántott camembert

Köretek – Hasábburgonya, párolt rizs

Saláta – Kerti zöldfűszeres saláta, extra szűz olívaolajjal és borecettel

Desszert – Vanília brüé

 

Menü 3

Előétel

Sonkarózsába göngyölt mozarella, zöldhagyma, paprika, paradicsom

Ebéd

Főétel  –Vegyes tál: Pácolt csülök kemencében sütve, ropogósra sült kacsacomb, mustáros hátszín

Köretek – Fűszeres steak burgonya, petrezselymes burgonya, párolt káposzta

Saláta – Olívaolajos káposzta saláta

Desszert – Túrós palacsinta szedermártással

 

Galéria a Xavin kínálatából:

Utoljára frissítve: 2023-03-13