Xavin Hotel Harkány

Ajánlott menük rendezvényekre

Családi rendezvényekre (eljegyzés, esküvő, keresztelő)


Menü 1

Üdvözlő ital

Törley pezsgő félszáraz, száraz

Vendégváró

Sós és sajtos aprósütemények

Vacsora

Leves - Újházi tyúkhúsleves házi finommetélttel, leveszöldségekkel

Meleg előétel - Levesben főtt tyúkhús paradicsom- és fokhagymamártással

Főétel - Jércemell sonkával sajttal töltve, szezámmagos bundában, sertésflekken fűszeresen grillezve, kacsacomb ropogósra sütve, rántott karfiol, rántott Camembert

Köretek - Petrezselymes-vajas burgonya, párolt rizs, párolt lilakáposzta

Vendégmarasztaló

Töltött káposzta, Hideg sültek, Francia saláta, Burgonyasaláta, Gyümölcstál

 

Menü 2

Üdvözlő ital

Törley pezsgő félszáraz, száraz

Vendégváró

Sós és sajtos aprósütemények

Vacsora

Leves - Szárnyasragu leves, vajas daragaluskával

Főétel  - Vegyestál: Csirkemell filé, aszalt szilvával, camemberttel töltve, sertésszűz-mignon bacon köntösben, petrezselymes,  tejszínes gombamártással, fűszervajas marha hátszín

Köretek - Petrezselymes tört burgonya, rizi-bizi

Saláta - Friss kevert saláta

Vendégmarasztaló

Borjúpörkölt vagy vadpörkölt házi galuskával Hideg sültek, Görög saláta, Burgonyasaláta

 

Családi, baráti összejövetelekre (születésnap, névnap, ballagás)


Menü 1

Előétel

Gazdag ember batyuja (füstölt sajttal – füstölt sonkával töltött palacsinta, rántva)

Ebéd

Főétel - Vegyes tál: Füstölt sonkával, mozzarellával töltött sertésborda, szezámmagos bundában, töltött csirkecomb, roséra sült rozmaringos kacsamell, tordai pecsenye

Köretek - Petrezselymes burgonya, forgatott burgonya, párolt káposzta

Saláta - Tavaszi idénysaláta

Desszert - Karamellizált friss gyümölcsök, vaníliafagylalttal

 

Menü 2

Ebéd

Leves - Falusi húsleves kívánság szerint, cérnametélt, daragaluska, májgaluska

Főétel - Xavin tál: Vajban sült, pulykamell, sertésszelet párizsiasan, Gordon blue, rántott gomba, rántott camembert

Köretek - Hasábburgonya, párolt rizs

Saláta - Kerti zöldfűszeres saláta, extra szűz olívaolajjal és borecettel

Desszert - Vanília brüé

 

Menü 3

Előétel

Sonkarózsába göngyölt mozarella, zöldhagyma, paprika, paradicsom

Ebéd

Főétel  -Vegyes tál: Pácolt csülök kemencében sütve, ropogósra sült kacsacomb, mustáros hátszín

Köretek - Fűszeres steak burgonya, petrezselymes burgonya, párolt káposzta

Saláta - Olívaolajos káposzta saláta

Desszert - Túrós palacsinta szedermártással

Utoljára frissítve: 2015-05-20