Menük családi rendezvényekre (eljegyzés, esküvő, keresztelő)
Menü 1
Üdvözlő ital
Törley pezsgő félszáraz, száraz
Vendégváró
Sós és sajtos aprósütemények
Vacsora
Leves – Újházi tyúkhúsleves házi finommetélttel, leveszöldségekkel
Meleg előétel – Levesben főtt tyúkhús paradicsom- és fokhagymamártással
Főétel – Jércemell sonkával sajttal töltve, szezámmagos bundában, sertésflekken fűszeresen grillezve, kacsacomb ropogósra sütve, rántott karfiol, rántott Camembert
Köretek – Petrezselymes-vajas burgonya, párolt rizs, párolt lilakáposzta
Vendégmarasztaló
Töltött káposzta, Hideg sültek, Francia saláta, Burgonyasaláta, Gyümölcstál
Menü 2
Üdvözlő ital
Törley pezsgő félszáraz, száraz
Vendégváró
Sós és sajtos aprósütemények
Vacsora
Leves – Szárnyasragu leves, vajas daragaluskával
Főétel – Vegyestál: Csirkemell filé, aszalt szilvával, camemberttel töltve, sertésszűz-mignon bacon köntösben, petrezselymes, tejszínes gombamártással, fűszervajas marha hátszín
Köretek – Petrezselymes tört burgonya, rizi-bizi
Saláta – Friss kevert saláta
Vendégmarasztaló
Borjúpörkölt vagy vadpörkölt házi galuskával Hideg sültek, Görög saláta, Burgonyasaláta
Menük családi, baráti összejövetelekre (születésnap, névnap, ballagás)
Menü 1
Előétel
Gazdag ember batyuja (füstölt sajttal – füstölt sonkával töltött palacsinta, rántva)
Ebéd
Főétel – Vegyes tál: Füstölt sonkával, mozzarellával töltött sertésborda, szezámmagos bundában, töltött csirkecomb, roséra sült rozmaringos kacsamell, tordai pecsenye
Köretek – Petrezselymes burgonya, forgatott burgonya, párolt káposzta
Saláta – Tavaszi idénysaláta
Desszert – Karamellizált friss gyümölcsök, vaníliafagylalttal
Menü 2
Ebéd
Leves – Falusi húsleves kívánság szerint, cérnametélt, daragaluska, májgaluska
Főétel – Xavin tál: Vajban sült, pulykamell, sertésszelet párizsiasan, Gordon blue, rántott gomba, rántott camembert
Köretek – Hasábburgonya, párolt rizs
Saláta – Kerti zöldfűszeres saláta, extra szűz olívaolajjal és borecettel
Desszert – Vanília brüé
Menü 3
Előétel
Sonkarózsába göngyölt mozarella, zöldhagyma, paprika, paradicsom
Ebéd
Főétel –Vegyes tál: Pácolt csülök kemencében sütve, ropogósra sült kacsacomb, mustáros hátszín
Köretek – Fűszeres steak burgonya, petrezselymes burgonya, párolt káposzta
Saláta – Olívaolajos káposzta saláta
Desszert – Túrós palacsinta szedermártással
Galéria a Xavin kínálatából: