Xavin Hotel Harkány

Ezek vagyunk mi 30 másodpercben

Ezek vagyunk mi 30 másodpercben

2015-05-23 • Kategória: Hírek, Közlemények

Múlt év decemberében szállodánk egy két éve tartó nagyberuházás végéhez ért, melynek köszönhetően kívülről és belülről is teljes körűen megújult. Nem csak szolgáltatásink száma, de színvonala is nőtt.

Szállodánk, a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem csupán két percre található az Európa hírű Harkányi Strand- és Gyógyfürdőtől.

34 igényesen berendezett szobáink mindegyike klímával ellátott. A hotel egész területén WIFI internet csatlakozási lehetőség kínálkozik, mely szolgáltatást szállóvendégeink ingyen vehetik igénybe.

Szállodánk földszintjén található exkluzívan berendezett éttermünk vendégei ízelítőt kaphatnak úgy a tradicionális, mint a mediterrán, vagy a reformkonyha specialitásaiból.

Wellness szolgáltatásaink között megtalálható egy normálvizes medence nyakzuhannyal és masszázspaddal, egy épített masszázsmedence, egy török aroma gőzkabin, egy fényterápiás finn-szauna, egy élményzuhany, valamint egy sókamra és egy tepidárium is. Masszőreink különböző wellness és egészségmegőrző programjai szintén az Ön igényeit, kéréseit hivatottak szolgálni.

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

 

Tekintse meg szobáinkat, wellness részlegünket és éttermünket közelebbről! Nyerjen teljes körű betekintést csupán 30 másodperc alatt:

Hozzászólások