Xavin Hotel Harkány

Gladiátor a Siklósi Várkertben

Gladiátor a Siklósi Várkertben

2016-08-11 • Kategória: Egyéb

Gladiátor a Siklósi Várkertben

Gladiátor a Siklósi Várkertben

LÓDOBOGÁS, HARCI SZEKEREK ÉS ŐRJÖNGŐ TÖMEG A VÁR FALAI KÖZÖTT…

Siklóson debütál a Gladiátor, a Nemzeti Lovas Színház nagyszabású lovasmusicaljének szabadtéri változata.
Az ősbemutató tavaly novemberben megtöltötte a Budapest Arénát, most pedig augusztus 19.- én, a siklósi vár falai között csendülnek fel újra a lóról énekelt dallamok.

Pintér Tibor társulatával, 30 lóval és nagyszabású ókori látványvilággal várja az igényes és egyben izgalmas nyáresti kikapcsolódásra vágyókat.
A musical 3. század meghatározó történelmi figuráinak ( Diocletianus császár, Szent György lovag ) és egy elképzelt szerelmes párnak a történetét mutatja be egy mai
lány álmán keresztül.
Pintér Tiboron kívül, aki a musicalt rendezőként is jegyzi, láthatjuk még többek között Papadimitriu Athinát, Sipos Imrét, Mohácsi Márkot, Pápai Kírát is.

 

Jegyek ( 4000- 6000 Ft. bruttó árakon ) kaphatóak az InterTicket országos hálózatában, a JEGY.HU oldalon, illetve a Siklósi Vár melletti Látogatóközpontban, továbbá a készlet erejéig az előadás napján a helyszínen is.

Kapunyitás: 20.00 óra
Kezdés: 21.00 óra

További információ a Facebookon: Gladiator a Siklósi Várkertben

Szállodánk, a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem csupán egy 10 perces autóútra található a Siklósi Várkerttől, mely a rendezvény helyszínéül szolgál. Látogasson el négycsillagos szállodánkba, pihenjen és frissüljön fel wellness részlegünkben, vagy a szállodánktól csupán 150 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben!

 

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

 

Hozzászólások