Xavin Hotel Harkány

Harkány minősített ötcsillagos gyógyfürdő

Harkány minősített ötcsillagos gyógyfürdő

2015-01-09 • Kategória: Hírek, Közlemények

Tudta Ön, hogy a Harkányi Gyógyfürdő a Magyar Fürdőszövetség minősítésén az elérhető legtöbb, azaz öt csillagot kapta?

A Magyar Fürdőszövetség évek óta ellenőrzi és minősíti a magyarországi strandokat. Ennek legfőbb oka, hogy támpontot adjanak a vendégeknek az egyes strandok összehasonlításához. Ezen célból vizsgálódtak a tavalyi év folyamán Harkányban is a Magyar Fürdőszövetség munkatársai.

Az eljárás során minden elképzelhető szempontot figyelembe vettek: nem csak a szolgáltatások minőségét és a környezet állapotát pontozták, hanem a település infrastruktúráját, a megközelíthetőséget, de még a személyzet nyelvtudását és formaruháját is. A legmagasabb pontszámok eléréséhez például egyedi és attraktív belső parkosítás, érintőképernyős tájékoztató berendezés, saját bakteriológiai labor és élménymedence is szükséges volt, amelyek mind megtalálhatók Harkányban.

Szállodánk, a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem csupán egy 2 perces sétára található a fürdőtől. Legyen a vendégünk, pihenjen és frissüljön fel wellness részlegünkben, vagy a szállodánktól csupán 150 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben!

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

Hozzászólások