Xavin Hotel Harkány

Hivatalosan is elnyerte negyedik csillagját a Xavin Hotel

Hivatalosan is elnyerte negyedik csillagját a Xavin Hotel

2015-05-28 • Kategória: Hírek, Közlemények

Szállodánk, a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem a tegnapi nap folyamán egy hosszú út végéhez ért. Hivatalosan is megkapta negyedik csillagját. Elöljáróban szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik segítettek minket abban, hogy idáig eljutottunk. Hálásak vagyunk mindenkinek, akik megtiszteltek minket bizalmukkal és valaha vendégeink között tudhattuk. Köszönet minden dicsérő szóért és építő jellegű kritikáért, hisz ezek tettek minket azzá, amik vagyunk.

Hogy mit is jelent ez a minősítés?

A mai utazó emberek számára közismert, hogy a szállodák minőségét a világon általában csillagokkal jelölik. Nincs ez másként hazánkban sem, ahol a minősítésre jelentkező szállodákat a MSZSZ képviselői vizsgálják meg.

A minősítési eljárás során nagyon sok elvárásnak kell megfelelni. A szálloda minőségét  az általa kínált „hardware” – az épület maga, a szobák mérete, berendezése, a szolgáltató helyek  választéka,  kialakítása, az azoknál felhasznált anyagok minősége, felszereltsége  – és a  „software”, azaz a hotel működtetése, üzemeltetése, a személyzet létszáma, felkészültsége, udvariassága  stb. együttesen  határozzák meg.

Ha az adott szálloda megfelel a kategóriára vonatkozó követelménynek, akkor jogosult lesz a szálloda osztályát kifejező Hotelstars logo használatára. Ennek célja, hogy az utazók támpontot kapjanak az egyes szálláshelyek összehasonlításához.

Szállodánk, egy több órás ellenőrzést követően, tegnap hivatalosan is elnyerte a négycsillagos, azaz első osztályú magas igényeket kielégítő szálloda címét.

Legyen a vendégünk, élvezze a gondtalan pihenés örömeit a szállodánk nyújtotta csodás környezetben és győződjön meg személyesen messze földön híres vendégszeretetünkről!

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

Hozzászólások