Xavin Hotel Harkány

Mit jelent számunkra Harkány?

Mit jelent számunkra Harkány?

2016-04-23 • Kategória: Egyéb

Talán Isten egyik öröksége, melyet ránk hagyott, azzal a feltétellel, hogy kincsként bánunk vele, gondoskodunk róla és gyógyító erejének segítségével hozzájáruljunk, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben, jobb legyen a komfortérzetük, enyhülést adjunk a különböző bántalmakban szenvedőknek, segítsünk a családalapításban, egyszerűen egészséget, boldogságot, maradandó emlékeket adjunk az életbe.

Ezért kijelenthetjük, hogy Harkány és a harkányi gyógyvíz egy kincs, ami megfizethetetlenül értékes és eredeti!

Harkany-varos

Harkány város

Hazánkban itt a legtöbb a napsütéses órák száma, a levegő kristálytiszta, zöldterületekben gazdag, festői környezetben érezzük magunkat ha Harkányban járunk.

Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák és a Zsolnay-féle eozinos szökőkutak között található a Harkányi Gyógy-, és Strandfürdő.

harkany-gyogyfurdo-strandfurdo-gyogyviz-gyogyaszat--latvanyfurdo

Harkányi Gyógyfürdő

zsolnay szobor Harkany

Zsolnay szoborpár a harkányi fürdőben

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyógyvizének kénes összetétele Európában egyedülálló, aminek értékét majd 200 esztendeje fedezték fel és azóta is alkalmazzák. A mediterrán hangulatú szőlős- hegyek, a nyugodt kisvárosi idill és az érintetlen természet közelsége Harkányban és környékén az ország legszínesebb turisztikai kínálataként csábít pihenésre, kikapcsolódásra, sportolásra, felfrissülésre.

duna-drava-nemzeti-park2

Duna Dráva Nemzeti Park

Nagyharsanyi_szoborpark

Nagyharsányi szoborpark


 

 

 

 

 

 

Gyógykezelések Harkányban

Gyógykezelések Harkányban

 

 Itt felveheti a harcot az esetleges betegségekkel szemben!

A mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzésében, gyógyításában, csontritkulás, krónikus nőgyógyászati    gyulladások, valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában nagyon szép eredmények érhetők el egy-egy    harkányi kúra során. A harkányi gyógyvíz bizonyítottan hatásos a pikkelysömör (psoriasis) tüneteinek enyhítésében. Városunkon kívül csak két olyan hely van még a világon, ahol bizonyítottan gyógyítható a  pikkelysömör.

 

Gyermekáldás Harkányban

Gyermekáldás Harkányban

 

 Itt támogatást, segítséget kap!

Régóta szeretne kisbabát vagy csupán most fogalmazódott meg Önben a gondolat! Tudományosan bizonyított  tény, hogy a harkányi gyógyvízben jelenlevő ásványi anyagok elősegítik a természetes úton való fogantatást.

 

 

 

 

Itt eltölthet egy élménydús nyaralást családjával vagy egy romantikus hétvégét szerelmével!

Harkány állandó rendezvénysorozattal, továbbá változatos szabadidős és kikapcsolódási lehetőségekkel, koncertekkel várja látogatóit. A romantika hangulatának fokozásában szállodánk is segítségükre lesz. Igényes és különleges szobáink, intim de nem zsúfolt wellness részlegünk valamint gyertyafényes vacsorák színhelyéül szolgáló hangulatos éttermünk mind Önnek és párjának való.

Harkányi gyerekmedence

Harkányi strandfürdő gyermekmedencéje

Romantikus Wellness

Romantikus Wellness a Xavinban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elérhető legtöbb, vagyis 5 csillagot kapott a harkányi gyógyfürdő a Magyar Fürdőszövetség 2013 júliusában lezajlott minősítésen.

A fürdő folyamatos fejlesztésen, megújuláson esik át! Idén nyáron az ideérkező vendégeknek garantáltan felejthetetlen
élményt nyújt a legújabb és legmodernebb 7 pályás családi csúszdapark. Újra előhozzuk gyermeki énjét! :)

A város fergeteges, színes programokkal készül egész évben, melyek weboldalunkon, az aktuális programok menüpont alatt állandóan megtalálhatóak lesznek.

Üdülése alatt engedje, hogy a város nyugalma, harmóniája átjárja testét- lelkét!

 

Mi, akik nap mint nap itt éljük életünket, tudjuk milyen kincs van a birtokunkban,
azonban ezt  önzetlenül megosszuk Önnel ,hogy együtt éljük át ezt az isteni csodát!

 

 

Tekintse meg kedvcsináló videónkat: Kattintson ide.

 

Hozzászólások