Xavin Hotel Harkány

Mosolyka tesztelte a Harkányi Gyógyfürdőt

Mosolyka tesztelte a Harkányi Gyógyfürdőt

2015-06-16 • Kategória: Hírek, Közlemények

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő folyamatosan azon dolgozik, hogy minél jobb szolgáltatásokkal fogadja látogatóit. Emellett az is fontos számukra, hogy a fürdőt mindenki elérhesse, így fokozott figyelmet fordítanak az akadálymentesítésre.

„Hozzáállásból jeles!!!” felkiáltással osztotta meg Hozleiter Fanny Mosolyka a fürdőben tett látogatásáról szóló bejegyzését Facebookon. „A Harkányi Gyógyfürdő vezérigazgatója néhány hete azzal keresett meg, hogy szeretné tudni, hogy gyakorlatban mennyire használható két keréken gurulva a fürdő. Szeretné könnyebbé varázsolni, amennyire csak tudja” – írta a népszerű, sokak számára példakép blogger.

Mosolyka örömmel látta, hogy az akadálymentes használatot elősegítő emelő is igénybe vehető a medencénél.

Szállodánk, a harkányi Xavin Hotel*** Wellness és Étterem szintén szívügyének érzi, hogy a Harkányba érkező mozgássérült vendégeket minél magasabb szinten tudja kiszolgálni. Melyet mi sem bizonyít jobban, hogy a szállodánk főbejárata enyhe lejtésű, aszfaltozott felhajtón közelíthető meg. Az épület közösségi helyiségei küszöbmentesek, a mozgássérült vendégeink minden igényét kielégítő akadálymentesített szobánk elérést pedig lift biztosítja.

 

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

Hozzászólások