Xavin Hotel Harkány

Pécs Árkád Csokifesztivál

Pécs Árkád Csokifesztivál

2017-02-14 • Kategória: Egyéb

Csokifesztivál Pécsen

Csokifesztivál Pécsen

A boldogsághoz mindössze három dolog kell: csoki… csoki… és még egy kis csoki! ;)
Gombóc Artúrok, eljött a mi időnk! Február 17 és 19. között Magyarország No.1. kézműves csoki-manufaktúrái az ÁRKÁD Pécs fedélzetére költöznek, rajtol az ÁRKÁD Csokifesztivál!

 ★★★ Csoki. Csoda. Csábítás! ★★★

Amiért imádni fogja a csokis őrületet:

▶️ Közel 30 csoki-manufaktúra 200-250 féle, mennyei csokis csodáival várják! Bonbonok, trüffelek, táblás csokik, marcipán – és grillázs csodák tömkelege várja, hogy az Öné lehessen! A rendezvény vásár részén kizárólag kézműves manufaktúrák 100% természetesen alapanyagból készült, csúcsminőségű termékeit találja meg!

▶️ M. Tóth Zsolt, a Csillag Születik jégszobrásza láncfűrésszel (!!!) és lángvágóval (!!!) fog szobrokat faragni, közel mázsás csoki-tömbökből! Sőt, az alkotásokat akár meg is nyerheti!

▶️ Engedje, hogy rabul ejtse a világ legédesebb szerencsejáték őrülete: az ÁRKÁD Pécs fedélzetén non-stop Csokoládé Kaszinó vár, benne rulett asztal, profi krupiék, óriási szerencsekerék és rengeteg csokis nyeremény! A kaszinó hangulatát nem rontjuk el hagyományos pénzzel, sőt, a golyó és a zsetonok is csokiból készülnek!

▶️ Interaktív csokoládé – látványműhelyben lesheti el a szakma fortélyait! Megtanítják a bonbon, trüffelt és táblás csoki készítés alapjaira, közben megismerheti a csokoládé történetét, a Majáktól az újkori belga manufaktúrákon át a modern kézműves édességkészítésig!

Készen áll? Csoki… Csoda… Csábítás, február 17-18-19 – én az ÁRKÁD Pécs fedélzetén!

 

Hozzászólások