Xavin Hotel Harkány

Pécsi Csokoládé Karnevál 2015. február 7- 8.

Pécsi Csokoládé Karnevál 2015. február 7- 8.

2015-01-12 • Kategória: Hírek, Közlemények

Szállodánk,  a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem csupán 25 km-re található a kultúra városától, Pécstől. A baranyai megyeszékhelyen 3. alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Csokoládé Karnevál elnevezésű kulturális eseménysor, melynek színhelyét a Zsolnay Kulturális Negyed szolgáltatja.

A III. Pécsi Csokoládé Karnevál keretein belül különböző műhelyek és gyártók csokoládé termékeit kóstolhatjuk meg, napközben csokoládé játékok is várják a gyerekeket. A gasztronómiai programok mellett a szellemi felfrissülés és kikapcsolódás sem marad el, hiszen a fesztiválra olyan alkotóközösségeket hívtak meg a szervezők, akik interaktív, közös alkotáson és játékon keresztül teszik lehetővé az értékteremtést, a „tanulás” lehetőségét.

Látogasson el újonnan átadott, immáron négycsillagos szállodánkba, pihenjen és frissüljön fel wellness részlegünkben, vagy a szállodánktól csupán 150 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben!

Majd barangolja be a kultúra Baranya megyei fellegvárát, Pécset és kóstoljon finomabbnál finomabb kézműves csokoládékat az ingyenesen látogatható III. Pécsi Csokoládé Karneválon!

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

Hozzászólások