Xavin Hotel Harkány

Pécsi Gasztronauta Fesztivál – 2015. május 16.

Pécsi Gasztronauta Fesztivál – 2015. május 16.

2015-05-11 • Kategória: Hírek, Közlemények

Kóstoljon bele a gasztronómiába! Idén először, de hagyományteremtő jelleggel egy rendhagyó gasztronómiai utazásra invitálnak mindenkit Pécs belvárosának udvaraiba! A kirándulás nem csak ehető, de hallható is lesz – a gasztronómia és a zene kapcsolatát igyekszik feltérképezni, barátságos és mindenki számára (el)fogyasztható módon.

A fesztivál minden évben más művészeti ághoz, idén a zenéhez kapcsolódik. Célja, hogy emberközeli, élvezetes és elérhető módon mutasson be hagyományos és új gasztronómiai irányokat. Ennek szellemében idén 6 udvarban, tematikusan, elsősorban élőzenés programokkal kísérve szeretnének a gasztronómia iránt érdeklődőknek programokat, kóstolási, ismeretszerzési lehetőségeket kínálni.

Az udvarok között lesz hagyományosabb, elegáns helyszín; találhatunk majd bor és pezsgő udvart; élő ételekkel foglalkozót; gyerekeknek való finomságokat; piknik hangulatú és kísérleti jellegű programot is.

A programmal kapcsolatos további részletekért látogasson el a Pécsi Gasztronauta Fesztivál Facebook oldalára.

Szállodánk,  a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem csupán 25 km-re található a kultúra városától, Pécstől.

Látogasson el újonnan átadott, immáron négycsillagos szállodánkba, pihenjen és frissüljön fel wellness részlegünkben, vagy a szállodánktól csupán 150 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben!

Majd barangolja be a kultúra Baranya megyei fellegvárát, Pécset és legyen részese az I. Pécsi Gasztronauta Fesztiválnak!

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

 

Hozzászólások