Xavin Hotel Harkány

Rozé Fesztivál – 2017. július 14-15.

Rozé Fesztivál – 2017. július 14-15.

2017-04-28 • Kategória: Egyéb

A nyár legkedveltebb üde frissítőjéről elnevezett fesztivál a település második legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát. A fesztivál ideje alatt a város és az idelátogatók rózsaszínbe öltöznek, ezzel is szimbolizálva a Rozé bort. A sportolni és szórakozni vágyóknak egyaránt remek lehetőséget nyújt a második nap fő programja, azaz a RozéMaraton. Itt nem csupán a fizikai teljesítményt, hanem a parádéfaktort is díjazzák. A rózsaszín fesztivál idén megújult, karneváli hangulattal várja a látogatókat.

Rozemaraton Villány Fesztivál

Rozemaraton Villány Fesztivál

A villányi Rozémaraton, avagy száz hosszúlépés Villányban, 2017. július 14-15-én, pénteken és szombaton várja a nyár és a hűs rozé szerelmeseit! A legfrissebb villányi fesztivál két napján a Villányi borvidék borászai a villányi rendezvénytéren és a történelmi pincesoron mérik majd a nyár egyik legfrissebb és legüdítőbb italát, a villányi rozét. A hangulatot emeli az a jelmezes, vidám futóverseny (rosémaraton), ahol nem csak a gyorsaságot, de a „legrozébb” kinézetet is díjazni fogják.

A ritmusos, pezsgő programokon minden korosztályra számítanak. A forró nyarat és a felfokozott hangulatot az egyre népszerűbb rozéfröccsel, a kisebbek esetében málnaszörppel hűsítik.

Friss zenék, színes programok, üdítő rozék, játékok várják egész hétvégén, apraját és nagyját a Villányi Rosé Fesztiválon!

Forrás: http://www.villanyiborfesztival.hu/roze/

 

 

 

 

 

Hozzászólások