Xavin Hotel Harkány

Szamárfül Családi Fesztivál 2015

Szamárfül Családi Fesztivál 2015

2015-08-17 • Kategória: Hírek, Közlemények

Pécsett, a Zsolnay Kulturális Negyedben, mely Közép-Európa egyik legnagyobb kulturális centrumaként működik, a nyári szünet egyik utolsó hétvégéjén, augusztus 21-23 között olyan egyedi programot valósítanak meg, ahol naponta 10.00 – 19.00 óra között a 0-13 éves korosztály számára kínálják a hasznos és szórakoztató szabadidő eltöltés lehetőségeit.

A fesztivál célja egyrészt a gyermek korosztály –és ezzel együtt természetesen a szülők, nagyszülők– játékos megismertetése a Kulturális Negyeddel, olyan programok segítségével, melyeknek fókuszában a lokális értékek megismerése, a környezettudatosság, az interaktivitás, az esélyegyenlőség állnak, másrészt a régió és az ország legkiválóbb előadóművészeinek segítségével a rendezvény szervezői azt kívánják elérni, hogy a mai gyermekek a későbbiekben a kulturális programok értő befogadóivá váljanak. A hosszú hétvége három napján a kikapcsolódás az egész család számára garantált!

Szállodánk,  a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem csupán 25 km-re található a kultúra városától, Pécstől.

Látogasson el négycsillagos szállodánkba, pihenjen és frissüljön fel wellness részlegünkben, vagy a szállodánktól csupán 150 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben!

Majd barangolja be a kultúra Baranya megyei fellegvárát, Pécset és legyen részese egy igazán családi fesztiválnak!

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

Hozzászólások