Xavin Hotel Harkány

Tubusba zárták a gyógyító erőt

Tubusba zárták a gyógyító erőt

2016-09-13 • Kategória: Egyéb

Harkányi Thermal termékek

Harkányi Thermal termékek

 

“Hat új harkányi termék jelent meg a kozmetikumok piacán. A harkányi gyógyvíz összetételét alapul véve készített sampon, hab- és tusfürdő, testápoló, masszázs- és arckrém professzionális valamint otthoni alkalmazásban is a prémium kategóriát képviseli.

HARKÁNYI THERMAL természetbarát összetevői az extra száraz, érzékeny bőrt is képesek táplálni és hidratálni. A mindennapos testápolás mellett különleges hatóanyagai veszik fel a harcot a gyulladt, ekcémás vagy akár psoriasisos tünetekkel szemben. Rendszeres használatával a bőr látványosan egészségesebb és ragyogóbb lesz, mint valaha.

A bőrbarát tusfürdő, a természetes mélyhidratáló anyagokból készült karbamidos testápoló, a kényeztető habfürdő és a vitalizáló arckrém, a kénes sampon és a sokéves tapasztalat alapján összeállított masszázskrém az otthonokba költözteti az egyedi, általános elismeréssel bíró gyógyító hatást.

A kozmetikumok megvásárolhatóak a gyógyfürdőkórházban, a TDM irodájában és partnerszállodákban, de további értékesítési pontok is csatlakozhatnak – ehhez a Harkányi Turisztikai Egyesületnél lehet jelentkezni.”

 

Hozzászólások