Xavin Hotel Harkány

Újabb fejlesztések a Harkányi fürdőben

Újabb fejlesztések a Harkányi fürdőben

2015-07-02 • Kategória: Hírek, Közlemények

A Harkányi Strand- és Gyógyfürdő lepke medencéje Magyarország egyik legnagyobb feszített víztükrű medencéje, mely egy közel 150 millió forintos beruházásnak köszönhetően július 3-tól már megújult formájában várja a strandolni vágyókat.

A felújítási munkálatok áprilisban kezdődtek, és szűk három hónap alatt a végéhez is értek. A fejlesztés befejeztével, átadták a vizes élményelemekkel tarkított, szintén felújításon átesett gyermekmedencét is.

Nem ezek az egyetlen felújítások a gyógyüdülőhely területén. A folyamatos szépülés és fejlesztés jegyében új járdaszakaszok épülnek, megújításra kerülnek a vizes helyiségek, de az információs rendszerek is új külsőt kapnak, hogy a fürdőzők minél modernebb körülmények között élvezhessék a közel 200 éves gyógyvíz jótékony hatásait.

A fürdőkomplexum tervei szerint az ingyenes csúszda, a jövőben csúszdaparkká bővítése is megvalósul, és legkésőbb 2016-ra még több élményelem egészíti majd ki a szolgáltatásokat.

Szállodánk, a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem csupán egy 2 perces sétára található a fürdőtől. Legyen a vendégünk, pihenjen és frissüljön fel wellness részlegünkben, vagy a szállodánktól csupán 150 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben!

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

Hozzászólások