Xavin Hotel Harkány

XV. SZÜRETI CSIRKEPAPRIKÁS FESZTIVÁL, SIKLÓSI VÁRKERT, AUGUSZTUS 26-27-ÉN

XV. SZÜRETI CSIRKEPAPRIKÁS FESZTIVÁL, SIKLÓSI VÁRKERT, AUGUSZTUS 26-27-ÉN

2016-08-17 • Kategória: Egyéb

XV. SZÜRETI CSIRKEPAPRIKÁS FESZTIVÁL, SIKLÓS

XV. SZÜRETI CSIRKEPAPRIKÁS FESZTIVÁL- SIKLÓS

“Ha péntek, akkor buli, ha szombat, akkor ezren főzünk a családdal! Augusztus utolsó hétvégéjén ismét remek programokkal jelentkezik a Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál a Siklósi Várkertben. A már jól megszokott programok mellett idén is szupernál szuperebb fellépők lépnek színpadra. Pénteken a Wellhello elnököl a porondon, közvetlenül a Kelem Kabátban bemelegítése után. A bulit ezután DJ-k fogják felpörgetni napjaink legnagyobb slágereivel , hogy az egész nap a fiatalokról szólhasson.

Wellhello

Wellhello

A szombat a családé: a nap gyermekprogramokkal startol, a Zumba bemutató után Dúdolda, bohóc, arcfestés és kézműves foglalkozás várja a kicsiket az egyébként mind a két napon működő ugrálók mellett. Az ágyúdörgéssel nyitó csirkepaprikás főzőverseny idén sem marad ki a programokból, ahol  100 csapat értékes nyereményekért versenyezhet majd. A színpadon ezalatt eluralkodik a retro hangulat, a mulatva főzni vágyóknak szól a Groovhouse, az UFO és a DollyRoll, Az este fő száma a Kowalsky meg a Vega élő koncertje lesz, amit a Siklósi Várból lőtt tűzijáték koronáz majd. A hajnalig tartó partiról DJ Dominique és DJ Thomex fog gondoskodni.”

 

Siklós-Csirkepaprikás-2016-Tűzijáték

Siklós-Csirkepaprikás-2016-Tűzijáték

 

“Információ: Jegyek kaphatók a Siklósi Vár Látogatóközpontjában és Pécsett a PartyZoo jegyirodában. Az egy napos 1600 Ft, a két napos 2500, a 8 fős főzőjegy pedig csak elővételben, 8800 Ft. Keresd a Szüreti Csirkepaprikás Fesztivált a Facebookon!”

Hozzászólások