Xavin Hotel Harkány

Miért minket válasszon?

Miért minket válasszon?

2014-11-21 • Kategória: Hírek, Közlemények

A garancia

Hogyan adhatunk garanciát arra, hogy szállodánk jó választás Önnek? Mi a garanciát az évről évre egyre magasabb számban visszatérő vendégeinkben látjuk. Hiszen nincs is annál nagyobb elismerés, díj, mint az elégedett, visszatérő vendég.  Ennek következtében pedig szállodánk és szolgáltatásaink is évről évre megújulhatnak, melynek köszönhetően minden évben egyre magasabb szinten szolgálhatjuk ki a hozzánk érkezőket.

Szállodánk történetébe a kezdetektől – napjainkig.

szallodank_torténete_1Történetünk 1996-ban kezdődött Dél – Baranyában, Harkány város főutcáján. Ebben az évben kezdődött el az építkezés és ez a szép családi történet.

1998. április 7-én nyitotta meg szállodánk és éttermünk először kapuit a vendégek előtt. Indulásakor mindössze 10 vendégszobával büszkélkedhettünk. Fő szolgáltatásunk az éttermi ellátás volt, mely ekkor még 100 fős nyitott kerthelyiséggel működött.

A következő mérföldkő a 2000. évhez köthető. Szállodánk 22 újabb szobával bővült, majd  2002 őszén elkészült első wellness részlegünk is, mely egy normál vizes beltéri fedett medencéből, egy finn-szaunából és egy masszázs helyiségből állt.

szallodank_torténete_2

A hotel mai arculatát 2003-ban nyerte el, amikor is a vendégek kényelmi szempontjait szem előtt tartva mindegyik vendégszobánk balkonnal, illetve francia erkéllyel lett ellátva. Beruházásunk következő állomása a lift szolgáltatásának megvalósítása volt, mely a vendégek akadálymentes közlekedését szolgálja a mai napig. A kellemesebb, komfortosabb érzet érdekében elengedhetetlen volt 2007 – ben kiépíteni a központi klíma- és a mágnes kártyás beléptető rendszert.

Épületünk egyik legkülönlegesebb helyisége a 2008. év őszén belső udvar átalakításával szerzett átriumos télikert, mely további 50 fő kényelmes elhelyezésére nyújt lehetőséget, konferenciákra, rendezvényekre, vagy akár csak egy csésze kávéra.

2012. telén 22 szobánk teljes korszerűsítésen esett át, melynek köszönhetően még magasabb színvonalon tudjuk fogadni hozzánk érkező vendégeinket. 2014 novemberében pedig elkezdődött maradék szobáink és wellness részlegünk teljes körű felújítása is. Kibővített szolgáltatásainknak köszönhetően jövő évtől már a kerékpáros turistákat, allergiásokat, mozgásszervi betegséggel küzdő, valamint pikkelysömörben szenvedő betegeket is magasabb színvonalon, immáron négycsillagos szállodaként tudjuk kiszolgálni.

Szállodánk, a harkányi Xavin Hotel**** Wellness és Étterem csupán egy 2 perces sétára található a fürdőtől. Legyen a vendégünk, pihenjen és frissüljön fel wellness részlegünkben, vagy a szállodánktól csupán 150 méterre található Harkányi Gyógyfürdőben!

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!
Az ajánlatkérésekre reggel 6 és este 11 óra között egy órán belül válaszolunk.

Hozzászólások