Xavin Hotel Harkány

Szállodánk

Szállodánk

Folyamatosan megújuló családi hotelunk immáron 19 éve várja a pihenni, gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat. A Xavin Hotel Harkány szívében, annak egyik legszebb parkjának részeként helyezkedik el, csupán 150 méterre az  Európa szerte híres Gyógy- és Strandfürdőjétől.

Szállodánk tavaszi hangulatban, háttérben a parkkal és a szökőkúttal illetve a parkolóval

Xavin Hotel – Harkány szívében

Szállodánk a 2013 óta tartó fejlesztéseknek köszönhetően a 2014-es  év végére mind kívülről, mind belülről teljesen megújult. Vendégeinket 34 különböző típusú, minden igényt kielégítő, egyedi, színvonalas, kényelmesen berendezett szoba várja.

A földszinten található Oliva éttermünk különleges atmoszféráját a korszerűsítése során felhasznált kiemelkedő minőségű anyagok valamint az igényes, exkluzív bútorzat teremtette meg. Különböző volumenű rendezvények elegáns helyszínéül szolgálhat. Központilag klimatizált a’la carte éttermünk minőségi étel- és ital kínálata garancia a jó választásra. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas.

A hotel belső udvarán került kialakításra a Lavanda bar (télikert), mely pazar élményt nyújt a benne tartózkodóknak. A szintén központilag klimatizált helyiség 50 fő befogadására alkalmas és szinte bármilyen rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.

Vendégeink kényelmes és akadálymentes közlekedését lift és a jelenkor elvárásainak megfelelően akadálymentesített útvonalak segítik. A szálloda egész területén vezetékmentes internet csatlakozási lehetőség kínálkozik, mely szolgáltatást szállóvendégeink ingyen vehetik igénybe.

Az Oliva étterem bejárata A Xavin Hotel megújult főbejárata és recepciója Lavanda kert - dekoráció

A 2001 óta folyamatosan bővülő wellness részlegünk közel 200 négyzetméteren terül el, széles körű szolgáltatásaink így mára már komplett wellness élményt nyújtanak az ideérkező vendégek számára. Medencéink, finn-szaunánk, török gőzkabinunk, valamint a trópusi eső- és élményzuhanyunk mellett tepidárium és – Harkányban egyedülálló attrakcióként – sókabin található. A sókabin himalájai sótéglával kirakott fala hangulatos háttérvilágítással rendelkezik, nedves sóporlasztásos eljárással fejti ki gyógyító hatását.

Négycsillagos szállodánkba a magyar, német, angol, cseh és orosz vendégek mellett kibővített szolgáltatásainknak köszönhetően már a kerékpáros turistákat, allergiásokat, mozgásszervi betegséggel küzdő, valamint pikkelysömörben szenvedő betegeket is magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Szállodánk felújítása során külön hangsúlyt fektettünk a szlogenünkben is megtalálható Harmónia és Elegancia együttesének. Ha Ön úgy dönt, hogy ellátogat hozzánk, személyesen is meggyőződhet arról, ez nálunk nem csak koncepció, hanem maga a valóság.

Szállodánkról készített további fotóinkat a galériában tekintheti meg.

Hangulatfény és harmónia az érkezési oldalon

Szállodánk – lounge

Utoljára frissítve: 2017-03-23